Golfyhteisön palvelusivusto
Suomen Golfliitto
ETUSIVU Laatuseura - Taso 1 Tähtiseura - Taso 2 Tähtiseura - Taso 3 Hyvä hallinto

Junioritoiminnan laatumerkki

Junioritoiminnan laatumerkki on tarkoitettu seuroille, joilla on aito halu kehittää omaa junioritoimintaansa. Laatumerkin kohderyhmänä ovat ne seurat, joilla on jo olemassa olevaa ohjattua junioritoimintaa. Seuralla tulee olla vähintään kaksi toiminnassa olevaa harjoitusryhmää, joiden ryhmä koko on vähintään 5-8 junioria.

Golfliiton laatumerkki asettuu Suomen Olympiakomitean Tähtiseura-statuksen alapuolelle.

Laatumerkki on Suomen Golfliiton laatuleima niille jäsenseuroille, joilla on tarjota tavoitteellista ja organisoitua seuratoimintaa junioreille. Lisäksi seurassa juniorit toteuttavat harjoituksissaan juniorigolfohjelman mukaista harjoittelukulttuuria.

Laatumerkki tarjoaa seuralle mahdollisuuden oman toiminnan arviointiin ja sen edelleen kehittämiseen. Juniorigolfohjelman mukainen harjoittelu takaa laadun toteutumisen aina ryhmä ja yksilätasolle saakka, jolloin lajitaitojen oppiminen ja niissä kehittyminen on mahdollista kaikille halukkaille. Laatumerkin toimintatapa ja sen saavuttaminen perustuu yhteiseen tyäskentelyyn ja yhteistyähän seuran johdon, seura-aktiivien ja Golfliiton seurakehittäjän välillä.

Seurojen junioritoiminnan edistämisessä liiton puolelta oleellisessa asemassa ovat seurakehittäjät, jotka arvioivat kriteeristön perusteella, mitkä seurat saavat laatumerkin osoitukseksi toimintansa laadukkuudesta.

Seuran kannattaa lähteä tavoittelemaan Laatumerkkiä silloin, kun seuralla ja seuran junioritoiminnasta vastaavilla henkiläillä on aito halu ja tarve kehittämisyhteistyähän seurakehittäjän kanssa. Laatumerkin kohderyhmänä ovat ne seurat, joilla on vähintään kaksi aktiivista harjoitteluryhmää ja vähintään kaksi ohjaajaa.

Laatumerkin tavoitteet:
• Toiminta on tavoitteellista ja organisoitunutta
• Junioreiden harjoitusryhmät toteuttavat juniorigolfohjelman mukaista harjoittelua.

Laatumerkki on voimassa 24 kuukautta siitä päivästä lähtien, kun se seuralle myännetään.

Kirjaudu sisään laatumerkkijärjestelmään osoitteessa laatumerkki.fi.

Hannu Paatelo
Junioritoiminnan Seurakehittäjä
0400 722 407
hannu.paatelo@golf.fi
Mika Hollo
Suomen Golfliitto
Draivia kouluun!- ja juniorivastaava
044 088 8440
mika.hollo@golf.fi
Kirsi Erofejeff-Engman
Suomen Golfliitto (hyvä hallinto)
044 240 6607
kirsi.erofejeff-engman@golf.fi
© 2015-2024 Suomen Golfliitto - www.golf.fi - Valimotie 10, 00380 Helsinki